Jednorázový a přesto Bezodpadový – Udržitelný a přesto Profitabilní.

Mnoho společností, resp. člen jejich nejvyššího vedení řeší dilema. Máme býti UDRŽITELNĚJŠÍ, nebo PROFITABILNĚJŠÍ. Vždy si lámu hlavu s tím, proč nechtějí být obojí, protože přesto že se pro mnohé jedná o tzv. „LOGISTICKY PARADOX“, ono to jde.

Rád bych tuto skutečnost ukázal na jednom výrobku.

Vezměme naši radost z grilování masa i nemasa, promítněme ji do přírody a rozhodněme se, zda-li ji chceme vychutnávat i na cestách. Pravděpodobně ano, protože obé patří k dovoleným, cestám a dalším formám odpočinku.

Jen málo z nás, však má možnost naložit svůj domácí zahradní gril do baťohu a sednout na kolo, či do kajaku a vydat se za dobrodružstvím. Samozřejmě je zde alternativa plynového hořáku, který dnes ve své kompaktní podobě neváží nic a vydrží dost, ale potraviny na něm udělané s těmi grilovanými nemají moc společného, snad jen na původ.

Optimálním řešením pak může být jednorázový gril

Řešení velmi populární například ve Finsku, kde se ročně prodá 168.000.000 ks hliníkových misek naplněných hnědým uhlím s nápisem jednorázový gril. Po krásné akci pak necháváte na místě památku pro další zhruba 100 generací.

Nešlo by to jinak?

Nešlo by jednorázovost udělat bezodpadovou?

No samozřejmě, že ne!

Nebo snad ano?

ANO, ŠLO. A to i bez politické strany stejného jména

Stačí si s sebou vzít jednorázový bezodpadový čistě přírodní gril po jehož použití na místě nezůstane nic než popel.

Tady je, v celé své kráse.

Stoletími ověřený tvar i funkce, v létě, zimě, na písku, sněhu, nebo trávě, po určitou dobu dokonce i ve vodě je možné si vychutnat pocit ze skutečného grilování a to po dobu až dvou a půl hodiny, které nakonec můžete zakončit opečením brambor ve žhavém popelu před tím, než tento vystydne.

Tělo je vyrobeno z olšového dřeva. Dřevěné uhlí z toho samého a dokonce i podpalovač je čistě přírodní, aby jste nemuseli čichat zápach chemických sloučenin podporujících hoření.

Tomu říkám řešení

Jednorázové a přesto Bezodpadové

Stejně tak funguje i Udržitelnost a Profitabilita, jedno totiž nevylučuje druhé a dokonce má tento stav svůj název, jmenuje se INDUSTRIAL UPCYCLING a v češtině s mu říká systémová prevence vzniku dopadu.

Video – https://www.youtube.com/watch?v=nqUT8YU58oM

Již na konci roku 2016 dostali první obchodní partneři namísto okoukané lahve vína jako vánoční dárek možnost, si LOGISTICKY PARADOX vyzkoušet v praxi a odezva byla fascinující a proto věřím, že letos bude BEZODPADOVÝ PŘÍRODNÍ GRIL položkou jedna pro všechny firmy i uživatele, kteří chtějí dokázat, že svět bez odpadu, je i jejich světem, ne proto, že půjdou sbírat odpadky za jiné, ale proto, že svým chováním a chováním svého podnikání vzniku odpadu budou předcházet

Jak jsem zmiňoval. BEZODPADOVÝ GRIL je reálný, najdete ho od loňského roku v našem online katalogu a záleží jen na Vás jestli si necháte na jeho obal natisknout logo a moto své společnosti, či ho necháte prázdným.

 

Komentáře

  • Můj blog

    Formulář

  • Kategorie