Dnes bez vtípků a naprosto vážně
Není nad to být nositelem dobrý zpráv a jsem rád, že jím mohu dnes být právě já na svém blogu. Je to již poměrně dlouho, kdy tento naposledy byl takto plný optimismu a myslím, že je trochu na škodu, že první duben je jediným dnem roku, kdy si všichni mohou dopřát radosti z jejich konzumace, bez rizika vedlejších účinků.
Vzpomínám si na dobu velmi vzdálenou, kdy jsem jako pracovník dnes již neexistující chladírenské společnosti FRIDANAIR, dnes již nežijícího majitele pana Kerdy zveřejnil, na dnes již neexistujících webových stránkách společnosti, které jsem vytvořil na prvního dubna informaci o otevření další pobočky firmy na povrchu měsíce. Zpráva mne ještě dlouho pronásledovala v diskuzích s klienty a partnery, kteří ji zachytili v tisku, kde byla přetištěna redakcemi, které si s vlastnickými právy hlavu nedělaly a rády umístily pod článek vlastní podpis bez odkazu na původní zdroj.
Bohužel jsem při psaní tohoto článku zjistil, že internet začíná trpět sklerózou a ztrátou paměti a spolu s ním i stroj času, který téměř vždy dokázal najít to, co již dávno mělo být ztraceno ve vlnách oceánu času.
To není dobrá zpráva a narušuje dnešní radostný den, a tak bychom ji měly negovat dalšími zprávami dobrými, kterých kolem nás je, jak žížal po dešti.
První duben bude pravděpodobně ratifikován jako den celosvětové radosti a k není se čemu divit, když nabídla Čína možnost ratifikace a podpisu na NÁMĚSTÍ NEBESKÉHO MÍRU, které svým názvem přímo naznačuje, že je již dávno na tento krok připraveno, stejně jako ratifikující státy. Již dnes se všichni těší na pochoutky z Wuchanu, jenž dostal právem titul KUCHYNĚ BUDOUCNOSTI.
Je první duben, je čtvrtek a začíná víkend.
Jen málo z nás vzpomene, že tomu tak dříve bylo jinak.
A brzy začnou zase prázdniny, a s nimi cesty kolem světa. Stačí jen nasadit ten správný headset a budeme tam, kde chceme být, bez otravných cest na letiště, čekání a strachu z přistání a větru na trase. Budou prázdniny a namísto pěti roušek a jednoho respirátoru bude stačit distribuovat správný obsah, a do společných plic přidat vůni exotiky.
ČEDOK v Hostivické průmyslové zóně je již pár let připraven a co Vy?
Hezký den přátelé a dobré zprávy zase za rok