Kdy bude slosování pane Ministře

Zatímco ve Velké Británii říkají ANO, pane Ministře, patří ono slůvko v tuzemsku přímo do ministerské kompetence. Stejně jako v podnikání, vlastně panu ministrovi politická strana nepatří, stejně jako téměř 300 firem, jen z nich bere peníze a řídí je.

To je ale vedlejší

Teď je čas splnit další slib a začít

LOSOVAT

Také se těšíte?

Já strašně moc, a to i přesto, že jsem od začátku zavedení tohoto božského kontrolního systému, který pomáhá zvednout tržby restaurací o 100% (a to i přesto, že se tak stalo jen ve 4% případů), dokázal získat je 3 EET účtenky. Na jídlo v restauraci totiž nemám prostředky.

I přesto věřím, že v oněch zmiňovaných 150.000.000 vydaných a slosovávaných účtenek, mi mé tři „účtenky pro popelku“ přinesou štěstí

Jenom ještě nevím, kdy bude slosování ani jaký bude průběh, natož jaká budou pravidla, ale to má jistě pan hospodář vymyšlené. Jako všecko.

Nevím, ale nechápu, jak se mohou někteří novináři a občané, mohou smát nedokonalé ministrově znalosti českého jazyka. V minulosti jsme měli vícero politiků včetně pana doktora Husáka, kteří přišli s ještě slabšími základy, a přesto vládli šťastnému lidu poměrně dlouho.

Věřím, že tři měsíce po zahájení, již jsou pravidla jasně nastavena a závody těžkého strojírenství již vyrábí slosovací buben té správné velikosti, ono přeci je 150.000.000 účtenek průměrné délky 23 cm udělá dohromady 34.500 km papírové pásky, a to už není málo.

Možná by mohlo slosování probíhat v některé z ministrových továren, kde mají velké míchačky, v nichž se míchají přísady na volební koblihy, které lidé tak milují

A možná, že by slosování mohlo probíhat v nějakém státě pronajatém významném místě, o kterém se přestalo mluvit, třeba v Čapím hnízdě.  Jistě by stát dostal dobrou cenu.

Pane Ministře, dokázal jste národ přesvědčit, že pradávné přísloví „ Co Čech to Muzikant“ po slovensky „Co Čehúň to hráč“ je stále platné a už se těším na první výherce oněch slibovaných 60.000.000,-, kteří budou moci své úspory převzít v podobě jednokorunových akcií, aby ukázali, že krást se nemá a vše běží v mezích zákona.

Prosím pane Ministře, neoddalujte to

Jistě nejsem sám, kdo čeká, že právě ta má účtenka s číslem

BKP: 8EDC3BFC-5F69E27A-B0FE9521-EA8C2978-0DB0737E

A s číslem

FIK: 1fa89a58-f9fb-47e9-a86a-148eedacd99b-04

Bude tím šťastným

A nic si z lidí a politiků, kteří jsou kolem Vás nedělejte, všichni víme, že to děláte jen pro nás a jak je vidět pan premiér si ještě asi neuvědomil, že zkratka FIK nebyla zvolena náhodně, odkazuje totiž na způsob, jak s nimi budete jednat až Vás konečně budeme moci zvolit za svého prezidenta, muže z lidu, nejchudšího z Čechů.

Komentáře
  • Kategorie
  • Můj blog

    Formulář