Poslední z řady

Virtuálních článků o virtuálním štěstí, které bude fungovat, pokud bude k dispozici elektrická energie je dost. Je celkem jedno, kde tato vznikne, protože bude-li jednou docházet, bude každý zdroj ceněn nejen zlatem, ale dokonce životem vlastníků.

To, že nedostatek má nejvyšší cenu ukazuje pálení slonoviny.

S každým požárem, cena roste.

S elektřinou to bude shodné

Také se těšíte, až zásilkové služby, respektive jejich věčně chybující a zpomalené kurýry nahradí drony? Budeme zase o kus blíže dokonalosti. Stačí jen přidělat komín navíc. Kam? Na střechu vašeho domu, byru, komplexu, pracoviště a je vystaráno

Nemusíte umět anglicky, abyste si zářnou budoucnost užili, stačí se jen dívat.

Stačí se podívat na hybridy a odlišit je barvou čepičky

Stačí se jen zaposlouchat do vln oceánu a poslechnout si příběh jenž zrodil se ve vaně a ve vaně skončí a následně v odpadu, kam odteče i s 35 miliony dolarů a šesti lety příprav.

Mise splněna

PAYPAL má radost

Stačí se jen podívat pod hladinu a ani nemusíte moc hluboko, abyste zjistili, že ti, co jsou dáváni za vzor, jsou jen dalšími z řady, kdo rádi za zajímavou sumu vloží své jméno na oltář vědy a techniky, aby všichni věděli, že předem daný výsledek je jediný správný.

Jezdci apokalypsy scházejí se na žebříčcích nejslavnějších a nejbohatších a není potřeba víc, než jen nechat si zaplatit reklamu a slávu.

Třetí týden v řadě

Třetí pátek

A ještě jeden a bude zas konec měsíce co utekl jako voda

Stejně jako baterie v notebooku, co vydržet má 12 hodin se unavila a nabízí jako kompenzaci za stejnou cenu 18% původního času. Zrychlení prostoru, umístění ve tmě dne, když přichází noc. Absence další z básní a mlčící ústa řvou.

Je září a znovu na cestách držím krok a směr a další domovy otevírají mi brány.

Lidé jsou tím, co hledám, ne peníze.

Nebude-li lidí, bude bohatství jen další z virtuálních pojmů. Hackeři čím dál častěji vypínají systémy potřebné pro přežití. Hrají si na bohy, s klávesnicí potaženou zlatem. Další z válek bude ničivá, bez jediného výstřelu umírání snů.

Jedničky a nuly sublimují, aby následně se transformovaly na jedničky a nuly na jiném z účtů.

Piráti vládnou v manifestu vousatých mužů a žen

Stačí jen další odpustek a mise je splněna

Už není třeba natahovat ruce, královská pečeť je vystavena

Tak dobou noc

Dobrou Noc

Komentáře
  • Kategorie
  • Můj blog

    Formulář